Ankara Resmi Temaslar

Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Ali Kaya ve beraberindeki heyet bir dizi ziyaret ve iş birliği imkanlarını görüşmek üzere Ankara’da idi. Ziyaret kapsamında Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Dr. Nazif Yılmaz, Din Öğretimi Genel Müdürü M. Nezir Gül, Türkiye Diyanet Vakfı Mütevelli Heyet II. Başkanı İhsan Açık ve Türkiye Diyanet Vakfı Genel Müdürü İzani Turan, Diyanet İşleri Daire Başkanları Uğur Yılmaz, Dursun Ali Coşkun, Fatih Çelik Yurt Dışı Türkler ve Akraba Toplulukları Başkanı Abdullah Eren, Yunus Emre Enstitüsü Başkan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi A. Kutalmış Yalçın, Gençlik ve Spor Bakanlığı Daire Başkanları Halil İbrahim Demir ve Oktay Mahşer ile görüşüldü.

Bu görüşmeler sonucunda, fakültemiz ve öğrencilerimiz açısından faydalı olacak çeşitli projeler geliştirildi.

Haber Tarihi : [07-Eki-2022]

Haber Görüntüleme : [840]