ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ İLAHİYAT FAKÜLTESİ KÜTÜPHANESİ WEB SAYFASI YAYINDA
 ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ İLAHİYAT FAKÜLTESİ KÜTÜPHANESİ WEB SAYFASI YAYINDA

 

Toplam sayısı 50.000’i aşkın kitap ve süreli yayına sahip BUÜ İlahiyat Fakültesi Kütüphanesi, 900 m² kapalı alan, 300’den fazla oturma kapasiteli çalışma salonu ile tüm hizmetlerini artık tek bir adresten yönetiyor. 

Kütüphanemizin yeni web adresi aracılığıyla (uludag.edu.tr/ilhkutuphane), ilgili tüm güncel duyuruları takip edebilir, katalog tarama sayfasına erişim gibi hizmetlerden yeni web sitemiz aracılığıyla faydalanabilirsiniz.

Ayrıca çevrimiçi danışma hizmeti alabileceğiniz “Bize Sorun” uygulaması üzerinden, kütüphanemiz ile ilgili tüm soru ve önerileriniz için anlık sohbet başlatabilir, bu sayede kütüphane personelimizden çevrimiçi yardım alabilirsiniz.

Kütüphanemizi, uludag.edu.tr/ilhkutuphane web sayfasından takip ediniz.

KATALOG TARAMA

Dışarıdan erişime açık kütüphane kataloğumuza, İlahiyat fakültesi kütüphanesi web sayfasında yer alan “KATALOG TARAMA” bağlantısı aracılığıyla erişim sağlayarak, aradığınız yayının kütüphanemizde olup olmadığını kontrol edebilirsiniz.

BİZE SORUN

Kütüphanemiz web sayfasında yer alan “Bize Sorun” uygulaması üzerinden, danışma hizmetinden yararlanabilirsiniz. Bu sayede ödünç kitap süresi uzatma, kütüphane kaynakları ile ilgili soru sorma, çalışma saatleri vb. konularda anlık çevrimiçi yanıt alabilirsiniz.

 

BUÜ İlahiyat Fakültesi Kütüphanesi Online İletişim Kanalları

Web Adresi       : uludag.edu.tr/ilhkutuphane

E-mail Adresi    : ilahiyatkutuphane@uludag.edu.tr

Sosyal Medya   : facebook.com/uilahiyatkutuphane 

   instagram.com/uilahiyatkutuphane

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Güncel Haberler Haber Arşiv

Haber Tarihi : [29-Nis-2022]

Haber Görüntüleme : [1.652]