Fakültemiz ve Bursa İlahiyat Vakfımız İftar Yemeğinde Davetlilerini Ağırladı

23 Nisan 2022 Cumartesi günü gerçekleşen iftar yemeğine başta Vali yardımcısı Mustafa Kılıç, Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Ahmet Yıldız, Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Saim Kılavuz, İl müftümüz Yavuz Selim Karabayır olmak üzere, Siyasi parti temsilcileri, Üniversite, Diyanet, Milli Eğitim çevrelerinden pek çok davetli katıldı. İlahiyat Fakültemizin değerli öğretim elemanları, çalışanları ve öğrencilerinin de iştirak ettiği program Öğr. Gör. Mahmut Şevket Öztürk’ün okuduğu Kur’an-ı Kerim ile başladı. Fakültemiz dekanı Prof. Dr. Ali Kaya, Rektörümüz sayın Prof. Dr. Ahmet Saim Kılavuz ve Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Ahmet Yıldız’ın konuşmaları ile devam eden program İl müftümüz Yavuz Selim Karabayır ‘ın güzel duasıyla son buldu.

Haber Tarihi : [26-Nis-2022]

Haber Görüntüleme : [1.297]