TÜM ÖĞRENCİLERİMİZİN DİKKATİNE

Sevgili Öğrencimiz,

Fakültemizde 2022-2023 yılından itibaren Arapça Hazırlık dahil olmak üzere tüm sınıf kademelerindeki öğrencilere bir akademik danışman atanacaktır. Danışmanın olmasını istediğin öğretim elemanını belirleyebilmek için B.U.Ü. İlahiyat Fakültesi Akademik Danışman Tercih Formunda listelenen öğretim elemanlarından birini seçmen gerekiyor. Her öğretim elemanına belirlenen bir kota dahilinde sınırlı sayıda öğrenci atanacağından en az 10 tercih yapman, yoğunluktan dolayı ilk tercihlerine uygun danışman atanamaması durumunda tercih ettiğin bir başkasının atanmasına imkan sağlaması açısından senin yararına olacaktır.

Tercih Formuna girişler 22 Eylül 2022 tarihine kadar devam edecektir. Ancak Danışman atamalarında tercih sırasının yanı sıra ve forma giriş önceliği dikkate alınacaktır. Bu yüzden tercihinizi bir an önce yapmanız sizin lehinize olacaktır. Herhangi bir tercih yapmayan öğrenciler ise Fakültemiz Öğrenci İşleri Birimince re'sen atanacaktır. 

Aşağıdaki listelerde yer alan öğretim elemanları hakkında ayrıntılı bilgiye Akademik Veri Yönetim Sisteminde tarama yaparak ulaşabilirsin.

Şimdi, danışman tercihi için B.U.Ü. İLAHİYAT FAKÜLTESİ AKADEMİK DANIŞMAN TERCİH FORMU'na giriş yapınız.

Bu vesileyle fakültemize yeni yerleşen öğrencilere Hoş geldiniz! der, tüm öğrencilerimize başarılı bir eğitim-öğretim yılı dilerim.

Prof. Dr. Ali KAYA

Dekan

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Güncel Duyurular

İçerik Ekleme Tarihi : [26-Ağu-2022 07:15]

İçerik Son Değişiklik Tarihi : [26-Ağu-2022 07:22]

Duyuru Görüntüleme : [5.682]