Makine Programı öğrencilerine yönelik, SCHNITZER CNC TORNA firmasına teknik gezi düzenledi.

Bursa Uludağ Üniversitesi Yenişehir İbrahim Orhan Meslek Yüksekokulu, Makine Programı öğrencilerine yönelik, SCHNITZER CNC TORNA firmasına teknik gezi düzenledi.

Teknik gezide öğrencilere Öğr. Gör. Dr. Kenan SAKA, Öğr. Gör. Dr. Esra ÖZDEMİR KÜÇÜK  ve Öğr. Gör. Mehmet APAYDIN rehberlik etti.

Öğrencilerimiz, firmanın faaliyet gösterdiği CNC torna tezgâhı üretiminde tasarımdan imalata, otomasyondan satış sonrasına kadar tüm aşamalar hakkında Teknik Müdür Ahmet Bey’den bilgiler aldılar. Ahmet Bey, firmalarının üretim kapasitelerini ve imalat sektöründeki yerlerini öğrencilerimize aktardı.

Bu tür teknik gezilerin öğrencilerin iş hayatlarında faydalı olması amacıyla düzenlediklerini belirten Öğr. Gör. Dr. Kenan SAKA, teknik gezi esnasında öğrencileri bilgilendiren SCHNITZER CNC TORNA Teknik Müdürü Ahmet Bey’e ve firma sahibi Umut Bey’e teşekkürlerini sundu.

Haber Tarihi : [10-Kas-2022]

Haber Görüntüleme : [1.247]