Mezun Öğrencilere Duyuru

2022-2023 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI YARIYIL SONU ve BÜTÜNLEME SONUCU MEZUN OLACAK ÖĞRENCİLERİMİZİN DİKKATİNE

Veteriner Fakültesinden mezun olmak için gerekli olan tüm dersleri alarak başarıyla geçen ve 300 AKTS ders yükünü tamamlayan öğrencilerimizin mezuniyet işlemlerini başlatabilmeleri için;

  1. Tüm öğrencilerin kütüphane ilişik kesme belgesini kütüphaneden almaları gerekmektedir. Kütüphane ilişkisi kesilmeyen öğrencilerin mezuniyet dilekçeleri işleme alınmayacaktır. 
  2. Mezuniyet işlemlerini başlatabilmek için Fakülte ana sayfasında yer alan Formlar/Dilekçeler sekmesi altındaki “Mezuniyet Başvuru Formu”nun çıktısını alarak gerekli alanlar doldurulmalı ve imzalı form taratılarak en geç 09 Şubat 2023 saat 17:00’ a kadar vetmezkom@uludag.edu.tr  adresine mail atılmalıdır. Mailde konu kısmına mutlaka “Mezuniyet Başvuru” yazılmalıdır.  Öğrenciler mezuniyet dilekçeleri ile birlikte kütüphaneden alacakları ilişik kesme belgesini de mail atmaları ya da dilekçelerinin üzerine kütüphane ilişiği kesilmiştir notunu düşmeleri gerekmektedir. 

ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE: Mezuniyet başvurularında sadece vetmezkom@uludag.edu.tr adresine yapılan başvurular dikkate alınacaktır.  Başka mail hesaplarına yapılan başvurular dikkate alınmayacak ve elden başvuru kabul edilmeyecektir. 

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Güncel Duyurular

İçerik Ekleme Tarihi : [07-Şub-2023 05:59]

İçerik Son Değişiklik Tarihi : [07-Şub-2023 06:00]

Duyuru Görüntüleme : [489]