Yaz Öğretimi Hakkında

Lütfen önce genel bilgilendirme için burayı okuyunuz: Öğrenci İşleri Yaz Öğretimi Duyurusu

Yaz öğretiminde dışarıdan ders alanların dikkat etmesi gerekenler:

1) Yukarıdaki linkte yer alan formu doldurup yazogrtde@uludag.edu.tr adresine yollayınız. Başka hiçbir şey yapmanıza gerek yoktur, denklik bu adres üzerinden kabul veya reddedilecektir.

2) Denklik verilen öğrenciler düzenli olarak listelenecek ve sitede ilan edilecektir.

3) yazogrtde@uludag.edu.tr adresinden dersinize denklik verildiğini öğrendiğiniz an kaydınızı yapabilirsiniz.

4) Eğer başvuru yapacağınız okul ve bölüm denklik listesinde yer alıyorsa, doğrudan kaydınızı yaptırabilirsiniz ama yine de yazogrtde@uludag.edu.tr adresine yaz bitmeden formu doldurup göndermeniz gerekmektedir.

4) Denklik listesi belli aralıklarla güncellenecektir. Bu nedenle adınızı göremediğinizde acele etmeyiniz fakat birkaç hafta sonra denklik aldığınız hâlde adınız listede yoksa hatırlatınız. Yaz öğretimi sonunda not girişleri bu listedeki dersler üzerinden yapılacaktır.

Anasayfaya Dön Güncel Duyurular

İçerik Ekleme Tarihi : [17-Haz-2023 08:54]