Diğer Etkinlikler

Kerime Üstünova Hocamızın Emeklilik Töreni ve Son Dersi

 

    

Türklük Bilgisi alanının önde gelen isimlerinden biri olan bölümümüz öğretim üyesi Sayın Prof. Dr. Kerime Üstünova, kırk dört yıllık çalışma hayatından sonra 1 Temmuz 2022 tarihinde emekliye ayrılmıştır. Hoca'mız Temmuz ayı içerisinde gerçekleştirilen iki ayrı törenle emeklilik yaşamına uğurlanmıştır. Bursa Uludağ Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Dekanlığında yapılan resmî törenin ardından Hoca'mız için geniş katılımlı bir veda yemeği düzenlenmiştir. Emekliliği dolayısıyla öğrencileri tarafından hazırlanan armağan kitap da bu törenlerde kendisine takdim edilmiştir. 

 

 

 

 

Coşkun Ak Hocamızın Emeklilik Töreni ve Son Dersi

              

Bölümümüzün kuruculuğunu ve uzun dönem başkanlığını yapan Prof. Dr. Coşkun Ak, 2014 yılında yaş haddinden emekli oldu. Hocamız, aramızdan ayrılmadan önce gerçekleştirilen emeklilik töreninde öğrencilerine son dersini verdi. Bölümümüz akademisyenleri, düzenlenen bir yemek organizasyonuyla kendisine veda edip bundan sonraki yaşamında sağlık ve mutluluklar diledi.

2017 yılında Kosova Priştine Üniversitesi öğrencilerini bölümümüzde ağırladık.

12-14 Kasım 2013 tarihlerinde düzenlenen Uludağ Üniversitesi III. Bilgilendirme ve AR-GE Günlerine öğretim elemanlarımızın katılımı

                           

Bölümümüz öğrencilerinin büyük çaba ve emeklerle çıkardıkları İncir Çekirdeği ve Şairâne dergileri

Anasayfaya Dön

İçerik Oluşturma Tarihi : [07-Eki-2019 20:35]

İçerik Son Değişiklik Tarihi : [16-Eyl-2022 08:06]

İçerik Görüntüleme : [3.656]