Okulumuz Turizm ve Seyahat Hizmetleri Programı öğrencisi Sedanur KAVAKLI’ya Ödül

Okulumuz Turizm ve Seyahat Hizmetleri Programı öğrencisi Sedanur KAVAKLI Çağdaş Gazeteciler Derneği (ÇGD) Bursa Şubesi tarafından 2018 yılı SOSYAL SORUMLULUK ÖDÜLÜ almaya hak kazandı.

Sedanur Kavaklı, “Mor Kanatlar” projesiyle Türkiye’nin farklı illerinde eğitim gören ihtiyaç sahibi çocuklara yardım götürdü. Kavaklı’nın tek başına yaşama geçirdiği Mor Kanatlar projesi oldukça ses getirdi. Kavaklı, bugüne kadar kırtasiye malzemelerinden kitaplara kadar pek çok sayıda yardımı 11 okulda yüzlerce çocuğa ulaştırdı. Yardımseverlerin desteğini bu proje çatısında toplayarak, “Gönül Elçisi Nasıl Olunur”u gösteren Sedanur Kavaklı’yı, dayanışma ve yardımseverlik etkileşiminde göstermiş olduğu başarıdan dolayı kutlar, tebrik ederiz. Öğrencimize ödülü,  2 Aralık Pazar günü gerçekleştirecek etkinlikte takdim edilecektir.

Haber Tarihi : [08-Kas-2018]

Haber Görüntüleme : [848]