Gelecek Nesil Staj Programı...
 Gelecek Nesil Staj Programı...

Özel Güvenlik ve Koruma programı öğrencilerine yönelik yapılan seminerde öğrenciler sektör temsilcileri ile bir araya geldi. Securitas firması Güney Marmara Bölge Müdürü Mustafa AKGÜL, şube müdür yardımcısı Atilla ÖZÇAY ve insan kaynakları sorumlusu Sibel ÖZDEMİR'in katılımıyla gerçekleşen oturumda sektör ve mesleğin geleceği konularında karşılıklı görüşler dile getirildi. Gerçekleştirilen etkinlik ile ilgili bölge müdürü Mustafa AKGÜL'ün görüşleri şu şekilde olmuştur: 

"26.03.2018 günü Uludağ Üniversitesi Özel Güvenlik ve Koruma Meslek Yüksek Okulu’nun çok kıymetli idareci ve öğrencileri ile birlikte olma fırsatı yakaladık. Öncelikle bu imkânı bizlere sunan Uludağ Üniversite yönetimine teşekkürlerimi sunarım.

2004 yılında 5188 sayılı kanun ile düzenlenen “Özel Güvenlik Hizmetleri”nin sektörel olarak tarihi çok eskiye dayanmasa da, her geçen gün kurumsallaşma anlamında yol kat ettiğini vurgulamak isteriz. Bu çerçevede sektörün gelecekteki idarecileri olmaya aday arkadaşlarımız ile buluşma fırsatını yakalamak bizler için heyecan verici oldu. Securitas Güvenlik Hizmetleri A.Ş. olarak tüm Türkiye’de başlattığımız ‘’Gelecek Nesil Staj Programı ‘’ projemizi programın doğru hedef kitlesi ile buluşturmanın mutluluğunu yaşadık.

Sunumumuzda “Çalışacağımız şirketten neler bekleriz?” sorusunun cevabını irdeledik. Kurumsallık, Kariyer, Güven, Aidiyet, Çalışma Koşulları üzerinde durduğumuz konu başlıklarımızdan başlıcaları arasındaydı. Securitas olarak biz kendi bünyemizdeki uygulamaları paylaştık. Securitas’ın 1934’te İşveç’e uzanan tarihçesinden alarak dünyadaki ve ülkemizdeki sektörel gelişmeleri aktararak, günümüzde gelinen noktalara değindik. 53 ülke ve 335.000 çalışanı ile dünyada güvenlik sektöründe bilgi liderliği yapan Securitas’ın kapılarının bu sektörde kariyer yapmak isteyen herkese açık olduğunu duyurduk. Securitas Türkiye’nin 75 ilde , 13.000 güvenlik görevlisi ile güvenlik hizmeti verdiğini ve güvenlik sektörün her geçen gün büyüdüğünü anlattık.

Bu büyümenin her sektörde olduğu gibi dönüşüm gerekliliğini beraberinde getirdiğine ve bu bağlamda Securitas’ın insan, bilgi ve teknolojiyi bir arada kullandığı “Entegre Güvenlik Çözümleri” ile değişime öncülük ettiğine dikkat çektik. Tüm bu süreçte yine başarıdaki en belirleyici gücün her zamanki gibi insan olduğunu, günümüz rekabet dünyasında muadili olmayan tek unsurun iyi yetişmiş insan gücü olmaya devam edeceğini vurguladık."

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Güncel Haberler Haber Arşiv

Haber Tarihi : [07-May-2018]

Haber Görüntüleme : [886]