EMITT 2024

Yüksekokulumuz Turizm ve Seyahat Hizmetleri Programı, Turizm ve Otelcilik Programı ve İznik MYO Turist Rehberliği Programı öğrencilerine yönelik 06.02.2024 Salı günü, dünyanın en büyük beş turizm fuarından biri olan Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarına (EMITT) bölüm hocalarımız Öğr.Gör. Şahin Melih SERENGİL, Öğr.Gör. Bilge GÖKIRMAK, Doç.Dr. Emel ADAMIŞ ve Ögr.Gör. Celal UZUN tarafından teknik gezi düzenlenmiştir.

Öğrencilerimizin ulaşım ve yiyecek içecek ihtiyaçlarını karşılayan, aynı zamanda teknik destekler sağlayan, Güney Marmara  Bölge Temsil Kurulu Başkanı Murat SARAÇOĞLU ve Yönetim Kurulu üyelerine, Bursa Ticaret ve Sanayi Odası 42. Grup Turizm ve Seyahat Acenteleri Komite Başkanı Mehmet Emin SAĞER ve komite üyelerine, aynı zamanda organizasyon aşamasında büyük katkıları olan BTSO Personeli Hakan Darılmazlar beye,  Bursa Uludağ Üniversitesi SBMYO ailesi olarak teşekkür ederiz.

Haber Tarihi : [07-Şub-2024]

Haber Görüntüleme : [572]