Uluslararası Öğrenciler Hakkında Duyuru

Uluslararası İlişkiler Daire Başkanlığı ile İçişleri Bakanlığı Göç İdaresi Başkanlığı arasında uluslararası öğrencilerin vize ve ikamet izni işlem ve süreçlerinin güncellenmesine yönelik 15 Kasım 2023 tarihinde imzalanan "Uluslararası Öğrencilerin İkamet İzni Başvurularına İlişkin İş Birliği Protokolü"nün yürürlük tarihinden (29.11.2023) önce öğrencilik kaydı yapılan ve öğrencilikleri devam etmesine rağmen ikamet ihlalinden dolayı eğitim süreci kesintiye uğramış uluslararası öğrencilere eposta ve diğer iletişim kanalları üzerinden ulaşılarak öğrencilerin 31.01.2024 tarihine kadar vize/ikamet izni başvurusunda bulunmaları gerekmektedir.

Uluslararası Öğrenciler Hakkında

Uluslararası Öğrencilerin İkamet İzni İşlemleri

Uluslararası Öğrencilerin İkamet İzni İşlemleri (İngililzce)

Anasayfaya Dön Güncel Duyurular