MAZERET SINAVI İÇİN ÖNEMLİ DUYURU!

MAZERET SINAV TAKVİMİ VE

MAZERET SINAV TALEBİ İÇİN YAPILMASI GEREKENLER

Mazeret Sınavları 17 Haziran 2020 Çarşamba – 19 Haziran 2020 Cuma tarihleri arasında yapılacaktır.

Dilekçeleri değerlendirilip mazereti kabul edilen öğrencilerin sınav takvimi, final sınavlarının bitiminde (13 Haziran 2020) ilan edilecektir.

UKEY'de yapılan E-sınav esnasında yaşanacak teknik aksaklıklar sebebiyle mazeret sınav hakkı talebinde bulunacak olan öğrenciler;

1) Sınav  bitiş süresini izleyen  5 dakika içerisinde mazeret sınav hakkı başvurusunda bulunmalıdır.

2) Sınav sırasında oluşan soruna ait  Ukey Sınav Ekranındaki Uyarı Görüntüsünün fotoğrafını çekmelidir.

3) Aşağıda linkini paylaştığımız Mazeret Sınavı Başvuru Dilekçesini doldururarak ........... uludag.edu.tr uzantılı e-posta adreslerinizden, hem mazeret dilekçesini hem de ekran görüntüsünü sosogis@uludag.edu.tr adresine göndermelidir.

Mazeret Sınavı Başvuru Dilekçesi İçin Tıklayınız.

Anasayfaya Dön Güncel Duyurular

İçerik Ekleme Tarihi : [29-May-2020 20:51]