CUMHURİYETİMİZİN 100. YILI KUTLAMALARI KAPSAMINDA ÖĞRETİM ÜYESİ PROF. DR. GONCA ERİM'İN ESERLERİ AFRİKA'DA SERGİLENDİ

Güney Afrika ülkesi Zambiya'da Türkiye'nin Lusaka Büyükelçiliği, Cumhuriyet'in 100. yıl dönümü dolayısıyla resepsiyon düzenledi. Türkiye Lusaka Büyükelçisi Sayın İstem Cırcıroğlu öncülüğünde Lusaka Ulusal Müzesi'nde düzenlenen resepsiyona, Zambiya Dışişleri Bakanlığı Müsteşarı Hope Situmbeko, Türk kurum ve kuruluşlarının temsilcileri, farklı ülkelerin diplomatik temsilcileri, Büyükelçilik çalışanları ve Türk vatandaşları katıldı.

Resepsiyon çerçevesinde, Uludağ Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Gonca Erim'in "Yüzyıllık Görüngüler" isimli sergisinin Lusaka Ulusal Müzesi'ndeki açılışı yapıldı.

YÜZYILLIK GÖRÜNGÜLER isimli sergi Afrika Lucasa Ulusal Müzesinde 30 Ekim - 12 Kasım tarihleri arasında izleyiciye açık olacak.

Haber Tarihi : [24-Eki-2023]

Haber Görüntüleme : [521]