Otomotiv Mühendisliği Bölümü, MÜDEK tarafından ilk kez değerlendirmeye alınmış ve bütün ölçütlerde herhangi bir yetersizlik görülmeyerek 5 yıl süreyle MÜDEK belgesi almaya hak kazanmıştır.

Değerlendirme ziyaretinde bölümümüzü temsil eden öğrencilere Otomotiv Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Gökhan SEVİLGEN tarafından teşekkür belgesi takdim edilmiştir.

MÜDEK kapsamında emek veren tüm akademik, idari personel ve öğrencilerimize göstermiş olduğu gayret ve çalışmalardan dolayı teşekkür ederiz.

Otomotiv Mühendisliği Bölüm Başkanlığı

Haber Tarihi : [02-Nis-2024]