OTO4004 Otomotiv Mühendisliği Projesi II Dersi Proje Konuları ve Tercih Formu için tıklayınız

2020-2021 Bahar Dönemi OTO4004 Otomotiv Mühendisliği Projesi II dersi için konu tercihlerinizi OTO4004 Otomotiv Mühendisliği Projesi II Konu tercih formunu kullanarak yapınız.

OTO4004 Otomotiv Mühendisliği Projesi II Konuları için tıklayınız.

OTO4004 Otomotiv Mühendisliği Projesi II Konu tercih formu için tıklayınız.

Projelere öğrenci ataması, öğretim üyelerinin tercihlerine ve öğrencilerin proje konu tercih sıralamasına göre yapılacaktır. Öğrencilerden istenen GANO, YDil, CAD vd. bilgiler bilgilendirme amaçlıdır.

Not:

Kendileri staj yeri bulmuş, öğretim üyesi ile de görüşmüş olan öğrenciler için öğretim üyesinin ve öğrencinin tercihine göre öğrencinin projeye ataması belirlenecektir.

Güz Döneminde Dönem içi staja başlayan ve Bahar Döneminde devam edecek olan öğrencilerin ataması öğretim üyesinin ve öğrencinin tercihine göre proje konusuna ataması belirlenecektir.

Anasayfaya Dön Güncel Duyurular

İçerik Ekleme Tarihi : [01-Mar-2021 12:14]