Zorunlu Staj Duyurusu

Yaz aylarında Zorunlu Stajını yapacak öğrencilerimizin başvuru süreçleri ve tarihlerine ilişkin bilgiler aşağıda yer almaktadır.

Zorunlu Staj Tarihleri: 01 Temmuz 2024 - 12 Ağustos 2024

Başvuru Süreci: Zorunlu Staj Dosyası Meslek Yüksekokulumuz Evrak Kayıt Biriminden temin edilecektir, Staj Dosyasının elden alınması gerekmektedir, kargo gönderimi yapılmayacaktır. Dosyada yer alan Form-1 ve Form-2 aşağıda yer alan 'Staj Yapılacak İşyerlerine İlişkin Kriterler'e uygun işyerlerine elden veya kargo aracılığıyla ulaştırılacaktır. İlgili kişiler tarafından doldurulan Form-1 ve Form-2, E-Devletten alınacak SPAS Belgesi ile birlikte yine elden veya kargo aracılığıyla Evrak Kayıt Birimimize teslim edilecektir.

Başvuru Evrakları (Form-1, Form-2 ve SPAS Belgesi) Son Gönderim Tarihi: 31 Mayıs 2024

Başvuruların Değerlendirilmesi Süreci: 31 Mayıs 2024 tarihine kadar gerçekleştirilen başvurular, 03 Haziran 2024 - 07  Haziran 2024 tarihleri arasında Staj Komisyonları tarafından değerlendirilerek Zorunlu Stajının başlatılmasının uygun olduğuna karar verilen öğrenciler duyurulacaktır.

Zorunlu Staj Süreci: Zorunlu Stajının başlatılmasının uygun olduğuna karar verilen öğrenciler, 01 Temmuz 2024 Pazartesi günü işbaşı yapacaktır. 12 Ağustos 2024 Pazartesi günü, 30. işgününü tamamlayan öğrencilerin Zorunlu Staj süresi tamamlanmış olacaktır. Bu süre boyunca ve sonrasında Zorunlu Staj Dosyası içerisindeki formlar, ilgili kişiler tarafından doldurulacaktır.

Zorunlu Staj Sonrasındaki Süreç: Zorunlu Stajını tamamlayan öğrenciler, daha sonra duyurulacak tarih aralığında, ilgili kişilerce doldurulmuş ve tamamlanmış Zorunlu Staj Dosyasını elden veya kargo ile Evrak Kayıt Birimimize ulaştıracaktır.

Staj Yapılacak İşyerlerine İlişkin Kriterler: İşyeri Kriterlerine İlişkin Yönetim Kurulu Kararı

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Güncel Duyurular

İçerik Ekleme Tarihi : [25-Mar-2024 08:42]

İçerik Son Değişiklik Tarihi : [25-Mar-2024 08:42]

Duyuru Görüntüleme : [123]