Staj ve İstihdam Protokolleri

BİM: Protokol kapsamında Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı ve Muhasebe ve Vergi Uygulamaları programları öğrencilerine eğitim ve staj imkanı sunulmaktadır.

Türk Telekom AssisTT: Protokol kapsamında Çağrı Merkezi Hizmetleri programı öğrencilerine eğitim ve staj desteği, her yıl mezun olan 25 öğrenciye istihdam imkanı sunulmaktadır.

Erişim Müşteri Hizmetleri: Protokol kapsamında Çağrı Merkezi Hizmetleri, Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı, Muhasebe ve Vergi Uygulamaları programları öğrencilerine eğitim ve staj desteği, ilgili programların mezunlarına işe alımda öncelik imkanı sunulmaktadır.

Bebüş Tekstil: Protokol kapsamında Giyim Üretim Teknolojisi programı öğrencilerine eğitim ve staj desteği, program altyapısının oluşturulması imkanı sunulmaktadır.

Doğru Grup: Protokol kapsamında Giyim Üretim Teknolojisi programını kazanan ve kayıt yaptıran en yüksek puanlı 3 öğrenciye 2 yıl boyunca burs desteği, program öğrencilerine eğitim, staj ve istihdamda öncelik imkanı sunulmaktadır.

Marsala Tekstil: Protokol kapsamında Giyim Üretim Teknolojisi programı öğrencilerine eğitim ve staj desteği, program için gerekli kumaş, kartela ve malzeme desteği sunulmaktadır.

Barutçu Tekstil: Protokol kapsamında Giyim Üretim Teknolojisi programı öğrencilerine eğitim ve staj desteği, teknik gezi imkanı, program için gerekli kumaş, kartela ve malzeme desteği sunulmaktadır.

Anasayfaya Dön

İçerik Oluşturma Tarihi : [25-Tem-2022 09:56]

İçerik Son Değişiklik Tarihi : [17-Kas-2022 10:27]

İçerik Görüntüleme : [1.585]