İK Plus Eğitim & Danışmanlık Şirketi, Mustafakemalpaşa Meslek Yüksekokulu Öğrencileriyle İş Dünyasında Başarıya Giden Adımların Sırlarını Paylaştı
 İK Plus Eğitim & Danışmanlık Şirketi, Mustafakemalpaşa Meslek Yüksekokulu Öğrencileriyle İş Dünyasında Başarıya Giden Adımların Sırlarını Paylaştı

Bursa Uludağ Üniversitesi Mustafakemalpaşa Meslek Yüksekokulu öğrencileri, iş dünyasına adım atacakları bu önemli dönemde İK Plus Eğitim & Danışmanlık Şirketi'nin düzenlediği etkinlikle kariyer planlaması ve iş hayatı hakkında önemli bilgiler edindi. Etkinlik, şirketin Kurucu Genel Müdürü Bilal Özdemir'in öncülüğünde gerçekleşti ve geleceğin uzmanları, yöneticileri, danışmanları ve teknik elemanlarıyla bir araya geldi.

"İş Hayatı ve Kariyer Planı" başlığıyla düzenlenen etkinlikte öğrencilere, kendini tanıma, meslek yolculuğu planlaması, iş dünyasına geçiş süreci, kişisel markalaşma veya sektörde bilinir olmanın önemi gibi konularda bilgi verildi. Ayrıca, işyerinde başarı için gereken beceriler, kariyer gelişimi ve eğitim fırsatları, iş-yaşam dengesi yönetimi ve mentorluk gibi konular da ele alındı.

Etkinliğin sonunda düzenlenen yarışmada birinci olan öğrenciye Robin Sharma'nın "Unvansız Lider" kitabı Genel Müdür Bilal Özdemir tarafından hediye edildi. Ayrıca, Yüksekokul Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Dr. Fatih Bilici tarafından Genel Müdür Bilal Özdemir'e etkinliğe katkılarından dolayı teşekkür ve anı belgesi verildi. Yüksekokul Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Saadet Dilek Yıldız ise İK Plus ekibine, Mustafakemalpaşa Meslek Yüksekokulu tarafından üretilen ürünlerin yer aldığı bir hediye paketi takdim etti.

Etkinlik, Mustafakemalpaşa Meslek Yüksekokulu öğrencileri arasında büyük ilgi gördü ve katılımcılara iş dünyasında başarılı olmak için gerekli olan önemli adımları atma fırsatı sundu. İK Plus Eğitim & Danışmanlık Şirketi'nin verdiği bilgiler ve deneyimler, öğrencilerin gelecekteki kariyer yolculuklarında rehber olacak nitelikte bilgiler olarak göze çarptı.

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Güncel Haberler Haber Arşiv

Haber Tarihi : [18-Mar-2024]

Haber Görüntüleme : [137]