ANSİAD'dan Öğrencilerimize Yarışma Duyurusu

ANSİAD'dan Öğrencilerimize Yarışma Duyurusu;

Bölgemizin ve ülkemizin ekonomik ve sosyal kalkınmasına katkıda bulunmak üzere, sanayici ve iş insanlarının sorunlarına sahip çıkarak toplumdaki öncü ve girişimci niteliklerini geliştirmek, çağdaş uygarlık hedefini esas alarak bölgesel ve sektörel potansiyellerin en iyi şekilde değerlendirilmesi için faaliyetlerde bulunmak, parlamenter, demokratik, laik ve etkin hukuk devleti anlayışı içinde, sivil toplumun kurumsallaşması, rekabetçi ve güçlü girişimciliğin yaygınlaşması için çalışmak amacıyla 6 Eylül 1990 tarihinde kurulan Antalya Sanayici ve İş İnsanları Derneği (ANSİAD), 161 üyesi ve 32 yıllık tarihi ile Türkiye'nin ve bölgenin sayılı SİAD’larından biridir. ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi belgesi sahibi olan ANSİAD, Dünya Gazetesi tarafından 1993 yılında Türkiye’nin en başarılı 5 kurumu arasında değerlendirilmiştir. Üyelerinin 2020 yılına ait 14.048.902.852,68 TL toplam cirosu, 1.018.928.010,53 $ toplam ihracatı ve 61.210 toplam istihdamı ile ülke ekonomisine katkı sağlar. Derneğimiz, Batı Akdeniz Sanayi ve İş Dünyası Federasyonu (BAKSİFED) üyeliği ile Türk Girişim ve İş Dünyası Konfederasyonu (TÜRKONFED) çatısı altında yer almaktadır.

Antalya ve Batı Akdeniz Bölgesi’nde küresel rekabete açık güçlü bir ekonominin ve çağdaş bir toplumsal yapının oluşumuna katkıda bulunur, bölgenin doğal ve tarihi zenginliğini koruyarak sürdürülebilir kalkınmasını amaçlar. Kentimizi, bölgemizi ve ülkemizi yakından ilgilendiren konularda ilgili kişi, kurum ve kuruluşlardan bilgi edinerek kamuoyu ile paylaşır.

Derneğimiz 2021 ve 2022 yılları çalışma temasını “İKLİM DEĞİŞİKLİĞİ VE SÜRDÜRÜLEBİLİR ÇEVRE” olarak belirlemiş ve 2021 yılında bu konuda birçok etkinlik düzenlemiştir. Yükseköğretim Kurulu’na bağlı üniversitelerin Mimarlık Bölümü lisans öğrencilerine açık olarak yapılacak olan “İKLİM KRİZİNDE TASARIM PRATİKLERİ” temalı ‘Öğrenci Mimari Proje Yarışması’ ise 2022 yılı etkinliklerimizden birisi olacaktır. Yarışmanın konusu, giderek etkisi daha fazla hissedilen iklim değişikliğinin yarattığı çevresel sorunlara karşı, mimarlık disiplininin çözümün parçası olabilme potansiyelini ortaya koyacak öneriler geliştirmektir. Yarışma şartnamesi ekte dikkatlerinize sunulmuş olup, ilgili öğrencilerinize duyurulması konusunda desteğinizi rica ederiz.

Saygılarımızla.

Akın AKINCI

Yönetim Kurulu Başkanı

Yarışma Şartnamesi 

Afiş

 

 

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Güncel Duyurular

İçerik Ekleme Tarihi : [28-Oca-2022 11:29]

İçerik Son Değişiklik Tarihi : [28-Oca-2022 11:30]

Duyuru Görüntüleme : [607]