Sanayi Odaklı Bitirme Projeleri Yarıştı

TMMOB Makina Mühendisleri Odası (MMO) Bursa Şubesi ile Bursa Uludağ Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Makina Mühendisliği Bölümü arasındaki protokol çerçevesinde gerçekleştirilen Öğrenci Bitirme Proje Yarışması sonuçlandı.

Makina Mühendisliği Bölümü öğrencilerinin üniversite-sanayi işbirliğini geliştirmek amacıyla hazırladıkları projeler MMO Bursa Şubesi jürisi önünde sunuldu. Jürinin yaptığı değerlendirmeler sonunda ödül alan projeler, hazırlayan öğrenciler ve projelerin danışmanları şu şekilde:

1- Endüstriyel Yıkama Makinası Geliştirilmesi – İbrahim Altın, Barış Şengül – Prof. Dr. A. Alper Özalp

2- Elektrikli Katlanır Bisiklet Tasarımı– Basri Çavuşoğlu, Mustafa Yavaş – Dr. Öğr. Üy. Gürsel Şefkat

3- Hava Taşıt Kanatlarnda Topoloji ve Şekil Optimizasyonu ile Ağırlık Azaltımı- Mehmet Burak Aksu, Murat Ada, Serhat Yudar, Osman Gürkaş, Semih Karagöz, Tolga Çetin, Furkan Sinan Erçel – Prof. Dr. Necmettin Kaya

Sunumlarını yapan ve dereceye giren tüm öğrencilerimize mesleki yaşamlarında başarılar diliyoruz.

Haber Tarihi : [28-Haz-2019]

Haber Görüntüleme : [2.472]