BÖLÜMÜMÜZ ARAŞTIRMA GÖREVLİSİ 110 BİN DOLAR YATIRIM ALDI
 BÖLÜMÜMÜZ ARAŞTIRMA GÖREVLİSİ 110 BİN DOLAR YATIRIM ALDI

Geliştirdiği hibrit konum kontrol teknolojisi sayesinde üretim tesislerindeki kalite kontrol ve montaj hatalarını gerçek zamanlı olarak tespit eden OXODES, Arz Portföy’ün Bilişim Vadisi ile iş birliği çerçevesinde hayata geçirilen 4. Girişim Sermayesi Yatırım Fonu’ndan 110 bin Dolar yatırım almayı başardı.

Bursa Uludağ Üniversitesi (BUÜ) akademisyenlerinden Araş. Gör. Mert Ali Özel’in kurucu ortağı olduğu ULUTEK Teknopark şirketlerinden OXODES, ilk yatırım turu kapsamında yatırımcılar ile yoğun görüşmeler gerçekleştirmeye devam ediyor. Genç girişimciler, yakın zamanda kapanacak yatırım turunun akabinde geliştirdikleri yüksek teknolojik çözümlerin ihracat çalışmalarına da hız katacağına inanıyor.

YATIRIM TURUNUN ARDINDAN İLK HEDEF İHRACAT

BUÜ Makine Mühendisliği Bölümü Araştırma Görevlisi Mert Ali Özel; “Hızlı ve hatasız üretimi mümkün kılan satışa hazır teknolojik çözümlerimiz ile ülke ekonomisine önemli katkılar sunmayı hedefliyoruz. İlk yatırım turumuzun kapanmasından sonra ihracat çalışmalarımıza hız vereceğiz. Yeni nesil Türk teknoloji şirketi olarak, Endüstri 4.0 alanında global bir marka olma hedefimiz için tüm enerjimizle çalışmalarımıza devam ediyoruz. Genç girişimcilere destek olan, hayallerimizi gerçeğe dönüştürmede katkısını esirgemeyen Üniversitemizin ve ULUTEK Teknopark’ın kıymetli yöneticilerine teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Güncel Haberler Haber Arşiv

Haber Tarihi : [22-Ara-2023]

Haber Görüntüleme : [676]