İş Hayatı Meslek Yüksekokulu Öğrencilerinden Neler Bekliyor?

Kariyer Planlama dersi kapsamında, Bursa İstihdam & Kariyer Ofisi (BİKO) ile Kariyer Merkezi iş birliğiyle  "İş Hayatı Meslek Yüksekokulu Öğrencilerinden Neler Bekliyor?" konulu seminer BİKO İnsan Kaynakları uzmanları Sayın Hülya YAPICI ve Sayın Sedef CAN tarafından Keles Meslek Yüksekokulu'nda gerçekleştirilmiştir.

Meslek Yüksekokulumuz bütün programların yoğun katılımıyla gerçekleşen etkinlikte öğrencilerimiz iş başvurusu, mülakat,  iş hayatına yönelik tavsiyeler konularında bilgi sahibi olma imkanı elde etmişlerdir.

Seminerin gerçekleştirilmesinde bizlere yardımcı olan Kariyer Merkezi Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Memet ZİNCİRKIRAN' a, seminerin organizasyonunu sağlayan Keles Meslek Yüksekokulu İşletme Yönetimi Program Başkanı Öğr. Gör. Nilay ORBAY İÇAÇAN'a ve desteklerinden dolayı Gıda Teknolojisi Bölüm Başkanı Dr. Ayşe Kevser BİLGİN’e teşekkürlerimizi sunarız.

Haber Tarihi : [31-Ara-2023]

Haber Görüntüleme : [381]