Öğrenci Sektör Buluşma Günleri
 Öğrenci Sektör Buluşma Günleri

           Türkiye’nin ve Bursa’nın Gıda Endüstrisi’nin öncü isimlerinden olan BESAŞ firmasın’dan Mali İşler ve İnsan Kaynakları Yön. Yard. Metin BASAR ve Halkla İlişkiler Sorumlusu Berat DAY, “Sektörlerin Nitelikli İşgücü Gereksinimi” konulu Kariyer Planlama dersi kapsamında gerçekleştirilen söyleşide öğrencilerimizle bir araya gelmişlerdir.

       Tecrübeleri ve tavsiyeleriyle öğrencilerimizin kariyer yolculuğunda nasıl ilerlemeleri gerektiğiyle, öğrencilerimizin edinmesi gereken beceri ve yetkinliklerin neler olması gerektiğinden bahsetmişlerdir. Sektörün önde gelen liderleriyle yapılan söyleşide öğrencilerimiz gelecekteki kariyer gelişimleri konusunda daha bilinçli ve farkındalığı arttırma fırsatı buldular. Sayın Metin BASAR ve Sayın Berat DAY’a öğrencilerimizin doğrudan sektörle bağlantı kurma fırsatı sundukları için Keles Meslek Yüksekokulu ve Öğrencilerimiz adına teşekkür ederiz.

          Söyleşinin organizasyonu ve planlanması büyük emek harcayan Keles Meslek Yüksekokulu Gıda Teknolojisi Bölüm Başkanı Dr. Ayşe Kevser BİLGİN’e ve söyleşinin gerçekleşmesinde yaptıkları katkılar için İşletme Yönetimi Bölüm Başkanı Nilay ORBAY İÇAÇAN’a teşekkür ederiz.

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Güncel Haberler Haber Arşiv

Haber Tarihi : [18-Ara-2023]

Haber Görüntüleme : [410]