Haber

13.10.2025 13:25:39

Gıda İşleme Bölümü “Kariyer Günü” etkinliklerimizin üçüncü gününde, 35 yıllık sektör deneyimiyle Yankı Yemek & Catering firması konuğumuz oldu.

Etkinliğe, firmanın Genel Müdür Yardımcısı Leman YURTTAŞ ve Satış-Pazarlama Müdürü Selime DEMİR katılım sağladı.
Leman Yurttaş tarafından yapılan sunumda sektörün güncel durumu, yemek ve catering hizmetlerinde kalite standartları, hijyen, gıda güvenliği,  üretim süreçleri ve sürdürülebilirlik uygulamaları detaylı bir şekilde ele alındı. Ayrıca öğrencilerimize, sektör içerisinde üstlenebilecekleri görevler, çalışabilecekleri alanlar ve kariyer fırsatları hakkında ayrıntılı bilgiler verildi.
Etkinlik, öğrencilerimizin sektörün dinamiklerini yakından tanımalarına ve profesyonel yaşama dair değerli bilgiler edinmelerine olanak sağladı.
Sunumun ardından düzenlenen soru-cevap bölümünde ise öğrenciler, Leman Yurttaş’a sorular yönelterek sektöre dair merak ettiklerini öğrenme fırsatı buldu.
Program sonunda Öğr. Gör. Nihal KANAT ve Öğr. Gör. Dr. Kader ÇETİN tarafından konuklarımıza teşekkür belgeleri takdim edildi.
Etkinliğimize katılımları için Yankı Yemek & Catering Ailesi’ne teşekkür ederiz.
 


Bilgi

Okunma Sayısı: 7
Eklenme Tarihi: 13.10.2025 13:25:39
Güncelleme Tarihi: 13.10.2025 13:25:43

Paylaş