2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Ara Sınavlar ve Mazeret Sınavlarına İlişkin Duyuru

2022-2023 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI

ARA SINAVLAR VE MAZERET SINAVLARINA İLİŞKİN DUYURU

(Vize programında sınav çakışması veya Yabancı dil sınavı gibi ÖSYM’nin yaptığı sınavlara girecek olanların yaşayacağı çakışmalar) Sınav Çakışması sebebiyle mazeret sınavı hakkı talebinde bulunacak öğrenci Mazeret Sınavı Talep Formu’nu doldurarak inifogis@uludag.edu.tr adresine mail göndermelidir.

Yakın akrabanın ölümü sebebiyle mazeret sınav hakkı talep edecek öğrenci ölüm belgesi ile birlikte Mazeret Sınavı Talep Formu’nu inifogis@uludag.edu.tr adresine mail göndermelidir. Ölüm belgesi taranmalı, taranmış hali de aynı e- mail ile gönderilmeli, orijinal belgesi tarafınızca saklanmalıdır.

ÖNEMLİ!

Öğrenci, inifogis@uludag.edu.tr adresine kendi öğrencinumarası@ogr.uludag.edu.tr uzantılı e-mail adresinden mail göndermelidir. Diğer adreslerden gönderilen e-mailler DİKKATE ALINMAYACAKTIR!

Anasayfaya Dön Güncel Duyurular

İçerik Ekleme Tarihi : [17-Nis-2023 13:09]