2021 Yaz Dönemi Stajı

BURSA ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ

İNEGÖL İŞLETME FAKÜLTESİ DEKANLIĞI

2021 YAZ DÖNEMİ STAJ DUYURUSU

Fakültemiz öğrencilerine 5510 Sayılı Sosyal Sigortalar ve Genel Sağlık Sigortası Kanununun 5. maddesi ile Bursa Uludağ Üniversitesi İnegöl İşletme Fakültesi  öğrenci staj yönergesinde belirtilen kurallar çerçevesinde staj (20 işgünü) yapma imkânı sağlamış bulunmaktadır.

Buna göre Staj başvurusu yapmak isteyen öğrencilerin aşağıda belirtilen şartları sağlaması gerekmektedir.

1) Disiplin cezası almamış olmalı,

2) GANO’su 2 ve üzerinde olmalı,

3) 2’nci, 4’üncü, 6’ncı ve 8’nci yarıyıl öğrencisi olmalı, Staj Başvuru Tarihleri

Staj Başvuru Tarihleri

01 TEMMUZ- 23 TEMMUZ 2021

Değerlendirme Tarihleri : 26 Temmuz -30 Temmuz 2021  tarihinde olup, stajı uygun görülen öğrencilerimiz internet sitemizden ilan edilecektir.

Yukarıda belirtilen şartları sağlayan öğrencilerimiz, aşağıdaki linkte yer alan staj başvuru formundan çıktı alarak işyerine onaylattıktan (işyeri kaşesi ve yetkili imzası olacak) sonra ilgili belgeyi taratarak Staj Büromuzun mail adresine (inifstaj@uludag.edu.tr) mail atmalıdır. Form üzerindeki iletişim bilgileri (mail, telefon ve öğrenci numarası) mutlaka doldurulmalıdır. Eksik bilgi içeren formlar kabul edilmeyecektir. Staj Başvuruları online yapılacaktır. Sosyal Güvenlik Kurumu sistemi üzerinden düzenlenen işe giriş bildirgeleri düzenlendikten sonra İşe giriş bildirge örneklerini E –DEVLET üzerinden alınacaktır.

Not: Stajla ilğili her türlü sorularınız için inifstaj@uludag.edu.tr adresine mail atabilirsiniz.

STAJ BAŞVURU EVRAKLARI

STAJ DOSYASI EVRAKLARI

Yaz Stajı Yönergesi

Staj Başvuru Dilekçesi