HİTABET VE MESLEKİ UYGULAMA DERSİNDEN MUAF OLMAK İSTEYEN ÖĞRENCİLERİMİZİN DİKKATİNE

2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılında HİTABET VE MESLEKİ UYGULAMA  dersini alan öğrencilerimiz dersin uygulama kısmında Fakültemizce belirlenen yerlerde din hizmetleri uygulamalarını yapacaklardır. Uygulama yerleri yakın zamanda Fakültemiz web sayfasından duyurulacaktır.

Öğrencilerimizden halen resmi din görevlisi veya Kur’an kursu öğreticisi olarak çalışan ya da geçmişte bu görevleri kesintisiz en az altı ay yapmış olanlar, durumlarını belgelendirmeleri halinde uygulamadan muaf tutulacaklardır.

Bunun için aşağıda belirtilen evrakları 1 Mart 2024  mesai bitimine kadar öğrenci işlerine şahsen ya da ilhogis@uluda.edu.tr adresinden ulaştırmanız gerekmektedir.

Gerekli Evraklar

·SGK Dökümü (E-devletten alınabilir)

·Çalıştığınız kurumdan hangi tarihlerde görev aldığınızı gösterir belge

·Dilekçe (Muaf olmayı talep ettiğinize dair)