TBMYO İş Güvenliği Eğitim Kurumu'ndan önemli başarı

 

Bursa Uludağ Üniversitesi (BUÜ) Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu bünyesinde hizmet veren İş Güvenliği Uzmanlığı Eğitim Kurumu’ndan eğitim alan kursiyerler, ÖSYM’nin yaptığı “İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürlüğü İşyeri Hekimliği ve İş Güvenliği Uzmanlığı 2. dönem sınavında üstün başarı gösterdi.

ÖSYM’nin internet sayfasından açıklanan “İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürlüğü İşyeri Hekimliği ve İş Güvenliği Uzmanlığı 2. dönem sınav sonuçlarına göre; eğitimini BUÜ Teknik Bilimler MYO’da alan çok sayıda öğrenci Türkiye çapında yüksek puanlar alarak derece elde etmeyi başardı.

Teknik Bilimler MYO Müdürü ve İş Güvenliği Eğitim Birimi İdari Koordinatörü Prof. Dr. Mehmet Karahan; “Ülkemizin önde gelen üniversitelerinden biri olarak "iş güvenliği uzmanlığı eğitimi" alanında en başta Bursa'ya ve tüm ülkemize sorumluyuz. Bu nedenle okulumuz bünyesindeki İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitim Kurumu’nu 2013 yılında yetki alarak kurduk. Bu zamana kadar da 39 grupta 761 kursiyere eğitim verdik” dedi. İş güvenliği eğitimlerinde kurumun ve kadronun önemli olduğuna dikkat çeken Karahan, Teknik Bilimler MYO’da görev alan ekibin, yetiştirdiği öğrencilerin başarısıyla niteliğini kanıtladığını kaydetti.

Sınavda başarılı olan kursiyerler ise hocalarının ilgi ve desteklerinin elde ettikleri sonuçlarda önemli rolü olduğunu vurguladı.

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Son Haberler Haber Arşiv

Haber Tarihi : [10-Oca-2020]

Haber Görüntüleme : 2.152 - 0