Cumhuriyetin Yüzüncü Yılı Sergisi BUÜ’de

Bursa Uludağ Üniversitesi ile Bursa Büyükşehir Belediyesi işbirliğinde hazırlanan Cumhuriyetin Yüzüncü Yılı Bursa Sergisi, BUÜ ev sahipliğinde ziyaretçilerini ağırlayacak.

Türkiye Cumhuriyeti’nin 100 yıllık serüvenine fotoğraf, resim ve belgelerle ışık tutan sergi Prof. Dr. M. Mete Cengiz Kültür Merkezi’nde açıldı. Açılış törenine Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Fethi Yıldız, BUÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cafer Çiftçi, akademik ve idari personel ile öğrenciler katıldı.

Tarih Bölüm Başkanı Prof. Dr. Hasan Basri Öcalan’ın danışmanlığını üstlendiği serginin yürütücülüğünü ise Tarih Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Hacer Karabağ Arslan yapıyor. Tarih Bölümü Doktora öğrencisi Mustafa Enes Kul ve Tarih ve Kültür Topluluğu öğrencileri de sergiye katkıda bulundu.

Cumhuriyetin Yüzüncü Yılı Bursa Sergisi, 13-17 Kasım 2023 tarihleri arasında Mete Cengiz Kültür Merkezi'nde ziyaretçilere açık olacak.

Haber Tarihi : [14-Kas-2023]