İnegöl’de mezuniyet coşkusu

Bursa Uludağ Üniversitesi (BUÜ) İnegöl Meslek Yüksekokulu,  2022-2023 Eğitim Öğretim yılında mezun olmaya hak kazanan öğrenciler için mezuniyet töreni düzenledi.

İnegöl Belediyesi Beşinci Mevsim Kültür Sanat Merkezinde düzenlenen tören; İnegöl Kaymakamı Eren Arslan, BUÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Adem Doğangün, İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, Yüksekokul Müdürü Prof. Dr. Hikmet Sami Yıldırımhan, İnegöl İlçe Emniyet Müdürü Erdoğan Baydemir, İnegöl Devlet Hastanesi Başhekimi Hayrettin Göçmen, İnegöl Halk Eğitim Merkezi Müdürü  Ömer Göktürk, İnegöl Müsiad Başkanı Bahri Sinan Yazaroğlu, İnegöl MYO öğretim elemanları, idari personeli, öğrencileri ve ailelerinin bulunduğu geniş bir katılımla gerçekleştirildi.

Yüksekokul Müdürü Prof. Dr. Hikmet Sami Yıldırımhan, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Adem Doğangün, İnegöl Kaymakamı Eren Arslan ve İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban konuşmalarında mezun öğrencilere meslek hayatlarında başarılar diledi.  Törende mezun olan öğrenciler adına konuşma yapan yüksekokul birincisi Fatmanur Şanlı katkılarından dolayı yüksekokul öğretim elemanlarına ve ailelerine teşekkür ederek mezun arkadaşlarını tebrik etti.

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Yüksekokul birincisi seçilen Fatmanur Şanlı’nın mezuniyet yaş kütüğüne anı plaketini çakmasının ardından, dereceye giren öğrencilerden okul birincisi İlk ve Acil Yardım Programı öğrencisi Fatmanur Şanlı, okul ikincisi İlk ve Acil Yardım Programı öğrencisi Yasemin Yıldız ve okul üçüncüsü Pazarlama Programı öğrencisi Özlem Bilge’ye protokol üyeleri tarafından plaketleri takdim edildi.

Dereceye giren öğrencilere plaketlerin takdim edildiği program, anı belgelerinin dağıtılması ve hep birlikte kep fırlatılmasının ardından sona erdi.

Haber Tarihi : [23-Haz-2023]

Haber Görüntüleme : 958 - 23