BUÜ’de yeni Personel Daire Başkanı Önder Gül oldu

 

Bursa Uludağ Üniversitesi (BUÜ) Personel Daire Başkanlığı’nda görev değişimi yaşandı. Uzun yıllar aynı birimde Emeklilik-Hizmet Değerlendirmesi İdari Personel Şube Müdürü ve Akademik Atama ve İstatistik Şube Müdürü olarak görev yapan Önder Gül, Personel Daire Başkanlığı görevine getirildi.

Rektörlük görevine Prof. Dr. Ferudun Yılmaz’ın atanmasının ardından BUÜ’nün idari kadrosunda yeni yapılandırmalar yaşanıyor. Daha dinamik bir üniversite modelini hayata geçirmeye başlayan Rektör Prof. Dr. Ferudun Yılmaz, Personel Daire Başkanlığı’na aynı birimde uzun yıllar hizmet vermiş ve alanında deneyimli bir isim olan Önder Gül’ü getirdi. Gül, 21 Haziran itibariyle Daire Başkanı olarak çalışmaya başladı.

Önder GÜL kimdir?

1985 yılında Artvin/Alabalık Köyü’nde dünyaya geldi. İlk ve ortaöğrenimini Artvin’de, lise eğitimini ise Bursa’da tamamladı. Anadolu Üniversitesi İşletme Bölümü’nden mezun olduktan sonra Bursa Uludağ Üniversitesinde İşletme Bölümü’nde yüksek lisans eğitimini tamamladı. 2005 yılında Dicle Üniversitesi Personel Daire Başkanlığı’nda göreve başlayan Önder Gül, 2008 yılında Bursa Uludağ Üniversitesi Personel Daire Başkanlığı’na naklen atandı. Evli ve 1 çocuk babası olan Gül, 6 yıldır Bursa Uludağ Üniversitesi Personel Daire Başkanlığında Personel Şube Müdürü olarak görev yapıyor.

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Son Haberler Haber Arşiv

Haber Tarihi : [22-Haz-2023]

Haber Görüntüleme : 2.744 - 12