BUÜ Karacabey MYO’da mezuniyet töreni

 

Bursa Uludağ Üniversitesi (BUÜ) Karacabey Meslek Yüksekokulu, 2022-2023 Eğitim Öğretim yılında mezun olmaya hak kazanan öğrenciler için bir tören düzenledi.

Karacabey Meslek Yüksekokulu bahçesinde düzenlenen törene Cumhuriyet Başsavcısı Sadullah Gümüş, İlçe Jandarma Komutanı Kıdemli Yüzbaşı Mahir Yağmur, Belediye Meclis Üyesi Arzu Buray, KMYO Müdür Vekili Dr. Öğr. Üyesi Sevin Teoman Duran, İlçe Tarım ve Orman Müdürü Davut Aytek, Fidan ve Fide Test Merkezi Müdürü Muhsin Sümer, SÜTAŞ İnsan Kaynakları ve İç Hizmetler Müdürü Dilay Çalışkaner, Limagrain A.Ş Fabrika Müdürü Mustafa Gülaç ve İnsan Kaynakları Müdürü Ayşegül İyidoğan, NSK Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kazangil, Karacabey MYO öğretim elemanları ve idari personeli, öğrenciler ve aileleri katıldı.

Törende mezun olan öğrenciler adına açılış konuşması yapan yüksekokul birincisi Süt ve Ürünleri Teknolojisi Programı öğrencisi Emel Dönmez; mezun olan arkadaşlarını tebrik ederek ailesine ve KMYO öğretim elemanlarına teşekkürlerini iletti. Törende konuşma yapan KMYO Müdür Vekili Dr. Öğr. Üyesi Sevin Teoman Duran da mezun olan öğrencilere meslek hayatlarında başarılar diledi.

Dereceye giren öğrencilere başarı belgeleri ve ödülleri Karacabey İlçe Protokolü ile sektör temsilcileri tarafından takdim edildi. Anı belgelerini alan mezun öğrencilerin kep atması ile birlikte tören sona erdi.

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Son Haberler Haber Arşiv

Haber Tarihi : [16-Haz-2023]

Haber Görüntüleme : 1.122 - 23