Orhangazi Yeniköy Asil Çelik MYO’da mezuniyet töreni tamamlandı

 

Bursa Uludağ Üniversitesi (BUÜ) Orhangazi Yeniköy Asil Çelik Meslek Yüksekokulu, 2022-2023 eğitim-öğretim döneminde mezun olmaya hak kazanan öğrenciler için bir tören düzenledi.

MYO Kampüsünde gerçekleştirilen tören Okul Müdürü Prof. Dr. Yahya Ulusoy, akademisyenler, idari personeli, öğrenciler ve aileleri katıldı.

Törende konuşan Prof. Dr. Yahya Ulusoy, pandemi ve deprem felaketinin ardından son derece zorlu bir süreci geride bıraktıklarını, ancak her şeye rağmen üst düzeyde eğitim vermeye devam ettiklerini vurguladı. Öğrencilerin de böylesine olağanüstü bir dönemde derslerini tamamlamayı başardıklarını kaydeden Ulusoy, mezun olmaya hak kazanan gençleri tebrik etti.

Mezun öğrenciler adına konuşan Dönem Birincisi Bilgisayar Programcılığı Programı öğrencisi Hakan Nisgavlioğlu ise katkılarından dolayı okul yönetimine, akademik personele, arkadaşlarına ve ailesine teşekkür etti.

Ardından derece yapan öğrencilerden Okul 1.’si Bilgisayar Programcılığı Programı öğrencisi Hakan Nisgavlioğlu, Okul 2.’si Makine Programı öğrencisi Ozan Ulus ve Okul 3.’sü Makine Programı öğrencisi Muhammed Fatih Kahraman’a belge ve hediyeleri takdim edildi.

Tüm öğrencilere belgelerinin dağıtıldığı program kep fırlatma töreniyle sona erdi.

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Son Haberler Haber Arşiv

Haber Tarihi : [15-Haz-2023]

Haber Görüntüleme : 1.066 - 20