Keles MYO’da kepler mezuniyet sevinciyle fırlatıldı

Bursa Uludağ Üniversitesi (BUÜ) Keles Meslek Yüksekokulu, 2022-2023 Eğitim Öğretim yılında mezun olmaya hak kazanan öğrenciler için bir tören düzenledi.

Keles Belediyesi Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen törene Keles Kaymakamı Ahmet Faruk Beyazıt, Keles Belediye Başkanı Mehmet Keskin, MYO Müdürü Doç. Dr. İlker Arıcan ile ilçe protokolü, öğrenciler ve aileleri katıldı.

Keles Kaymakamı Ahmet Faruk Beyazıt, Keles Belediye Başkanı Mehmet Keskin ve Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. İlker Arıcan, konuşmalarında mezun öğrencilere meslek hayatlarında başarılar diledi.

Mezun öğrenciler adına konuşan dönem birincisi Bilgisayar Programcılığı Programı öğrencisi Emine Nur Turunç ise katkılarından dolayı yüksekokul öğretim elemanlarına, arkadaşlarına ve ailesine teşekkür ederek mezun arkadaşlarını tebrik etti.

Anı belgelerini alan mezun öğrencilerin havaya kep atmasıyla tören sona erdi.

Haber Tarihi : [15-Haz-2023]