YÖK'ten Teknolojiye Yön Veren Kurumlar ve Üniversitelerde Heyecan Yaratan Düzenleme

Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanlığı, Üniversite-Sanayi iş birliğinde yeni bir uygulamayı hayata geçirdi. Üniversitelerin, Ar-Ge ve teknoloji çalışmalarına dinamik bir boyut kazandırması ve sanayi ile işbirliğini geliştirmesi hedeflenen uygulamanın detayları YÖK Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar tarafından paylaşıldı.

Hazırlanan Youtube videosunda YÖK Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar, Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanı İsmail Demir, TÜBİTAK Başkanı Prof. Dr. Hasan Mandal, Serdar Hüseyin Yıldırım, TUSAŞ Genel Müdürü Temel Kotil, Aselsan Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Haluk Görgün ile farklı üniversitelerin rektörleri konuyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Haber Tarihi : [15-May-2023]