BUÜ’de bayramlaşma geleneği devam ediyor

 

Bursa Uludağ Üniversitesi’nde (BUÜ) görev yapan akademik ve idari personel düzenlenen törende bayramlaşmak için bir araya geldi. Geleneksel hale gelen törende Rektör Prof. Dr. Ahmet Saim Kılavuz da son kez çalışanlarla bayramlaşarak helallik istedi.

Prof. Dr. Mete Cengiz Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen bayramlaşma törenine Rektör Prof. Dr. Ahmet Saim Kılavuz, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ferudun Yılmaz, Prof. Dr. İrfan Kırıştıoğlu ve Prof. Dr. Adem Doğangün, Üniversite Genel Sekreteri Osman Dikmen, akademisyenler ve idari personel katıldı.

Tören öncesinde kısa bir selamlama konuşması gerçekleştiren Rektör Prof. Dr. Ahmet Saim Kılavuz, 6 Şubat’ta meydana gelen depremin ülke gündemini değiştirdiğine işaret etti. Yaklaşık 1,5 yıl pandemi ile karşı karşıya kaldıklarını, ardından da deprem afetini yaşadıklarını belirten Prof. Dr. Ahmet Saim Kılavuz; “Depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyoruz. Yaralananlara şifalar niyaz ediyoruz. Ülkemizde inşallah bir daha böylesi afetler yaşanmaz. Devletimiz ve milletimiz el ele tüm yaraları saracaktır” dedi.

KILAVUZ: TÜM YOL ARKADAŞLARIMA TEŞEKKÜR EDİYORUM

Üniversite olarak güzel bir geleneği devam ettirerek bayramlaşmak adına bir araya geldiklerini vurgulayan Rektör Kılavuz; “Buraya katılan tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Mübarek Ramazan ayını geride bırakıyoruz. Bayramını da sağlıkla ve mutlulukla kutlayabilmeyi nasip etsin. Rektör olarak belki de son kez sizlerle bayramlaşıyorum. Birlikte güzel işler yaptık. Önemli çalışmalara imza attık. Üniversitemizi hak ettiği noktaya taşıyabilmek adına el birliğiyle çalıştık. Bu anlamda tüm yol arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Biz hakkımızı helal ediyoruz, sizler de helal ediniz. Yönetime gelecek yeni Rektör ve ekibine de üstün başarılar diliyoruz. İnşallah üniversitemiz için çizdiğimiz vizyonu devam ettirirler. Hakkımızda hayırlısı olsun. Hepiniz Allah’a emanet olun” şeklinde konuştu.

Yoğun katılımın olduğu programın sonunda Üniversite Yönetimi, katılımcılarla tek tek bayramlaştı.

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Son Haberler Haber Arşiv

Haber Tarihi : [19-Nis-2023]

Haber Görüntüleme : 3.338 - 37