ULUTEK Firmaları, Dünya Devleriyle Birlikte CES 2023'te

Teknolojide dünya devlerinin bir araya geldiği ABD’deki CES 2023 Fuarı’na katılan ULUTEK Teknopark firmaları, çalışmalarıyla ilgi odağı oldu.

1967 yılından bu yana düzenlenen Las Vegas’taki CES-Tüketici Elektroniği Fuarı dünyanın dört bir yanından çok sayıda önemli marka ve girişimcinin katılımıyla düzenlendi. ULUTEK Teknopark firmalarından  GNS Elektromekanik, OCALİS Mühendislik, OXODES Bilişim Teknolojileri ve REPG Enerji de ürün ve teknolojilerini dünyaya tanıtma fırsatı buldu.

BAKAN VARANK’TAN TÜRK GİRİŞİMCİLERE ZİYARET
Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Kalkınma Ajansları Genel Müdürlüğü koordinasyonunda İstanbul Kalkınma Ajansı tarafından Las Vegas’ta düzenlenen fuara katılımı sağlayan ULUTEK Teknopark firmaları, projelerini ve yeni ürünlerini dünya pazarına sunma fırsatı buldu. Fuarı ziyaret eden Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Türk teknoloji girişimcileriyle bir araya gelirken, yürüttükleri çalışmalar hakkında bilgi aldı. ULUTEK Teknopark firmaları GNS Elektromekanik, OCALİS Mühendislik, OXODES Bilişim Teknolojileri ve REPG Enerji firmalarının yetkilileri, Bakan Varank’a projelerini anlatma fırsatı buldu. Dünya devlerinin sahne aldığı CES2023 Las Vegas’ta Türk girişimciler başarılı bir fuar süreci geçirirken, yeni müşteriler ve pazarlara ulaşma imkânı buldu.

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Son Haberler Haber Arşiv

Haber Tarihi : [11-Oca-2023]

Haber Görüntüleme : 1.385 - 10