“YÖK ANADOLU PROJESİ” KAPSAMINDA KARDEŞ ÜNİVERSİTEMİZİN ÖĞRENCİLERİ İLE ONLİNE DERSLER BAŞLADI

Bursa Uludağ Üniversitesi’nin (BUÜ) dört fakültesinin (Eğitim, İlahiyat, Mimarlık ve Sağlık Bilimleri) öğretim üyeleri, YÖK Anadolu Projesi’nin Yürütülmesine İlişkin Usul ve Esaslar ile YÖK Anadolu Projesi Eşleştirme Protokolü uyarınca, 2020-2021 Bahar yarıyılında Artvin Çoruh Üniversitesi’nde açılan online derslerini yürütmeye başladı.

Prof. Dr. Nagihan Oğuz Duran koordinatörlüğünde yürütülen YÖK Anadolu Projesi kapsamında; Eğitim Fakültesi Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Anabilim Dalı öğretim üyesi Prof. Dr. Figen Akça Psikolojik Testler, İlahiyat Fakültesi öğretim üyeleri Prof. Dr. Mehmet Fatih Birgül İslam Felsefesi, Prof. Dr. Aytekin Özel Mantık, Doç. Dr. Ahmet Dağ İlkçağ Felsefesi ve Doç. Dr. Zikri Yavuz Din Felsefesi, Sağlık Bilimleri Fakültesi öğretim üyesi Doç. Dr. Aysel Özdemir Halk Sağlığı Hemşireliği, Mimarlık Fakültesi öğretim üyeleri Prof. Dr. Filiz Şenkal Sezer,  Prof. Dr. Yasemin Erbil ve Doç. Dr. Rengin B. Öztürk Yapı Bilgisi dersinde kardeş üniversitemizin öğrencileri ile ilk derslerini gerçekleştirdi.

Haber Tarihi : [23-Mar-2021]