2023-2024 Bahar Dönemi Öğretmenlik Uygulaması Toplantısı gerçekleştirildi. 07.03.2024

2023-2024 Bahar Dönemi Öğretmenlik Uygulaması Toplantısı uygulama öğretmenlerimiz ve uygulama öğretim üyelerimizin katılımı ile gerçekleştirildi.

Öğretmenlik Uygulaması Toplantısı Anabilim dalı başkanımız Prof. Dr. Zehra Özdilek, Uygulama Okulları Koordinatörü Doç. Dr. Sevgül Çalış, Prof. Dr. Nermin Bulunuz ve bu dönem dersi verecek olan öğretim üyelerimiz Doç. Dr. Dilek Zeren Özer, Doç. Dr. Yeter Şimşekli, Doç. Dr. Nurcan Kahraman, Doç. Dr. Mehmet Demirbağ ve okullardaki uygulama öğretmenlerimizin katılımı ile gerçekleştirildi.

Toplantıda Prof. Dr. Nermin Bulunuz tarafından Milli Eğitim Bakanlığı Tebliğler Dergisi'nde yayımlanan öğretmenlik uygulaması usul ve esaslarına ilişkin yönerge paylaşılarak, yeni işleyiş ve güncellemeler tartışıldı. Öğretmen ve öğretim üyelerimizin süreçle ilgili soru, görüş ve düşünceleri alındı. Tüm öğretmen, öğretim üyesi ve öğrencilere başarılı dönem dilekleri ile toplantı sonlandırıldı.

Haber Tarihi : [11-Mar-2024]

Haber Görüntüleme : [171]