KARİYER GÜNLERİ KAPSAMINDA FEN BİLGİSİ EĞİTİM ANABİLİM DALI EMEKLİ ÖĞRETİM ÜYELERİMİZDEN PROF. DR. MUHLİS ÖZKAN HOCAMIZI AĞIRLADI.

Fakültemizin 2022 Güz döneminde düzenlediği “Kariyer Günleri” kapsamında 30.11.2022 Çarşamba gününün konuğu, Fen Bilgisi Anabilim Dalımız emekli öğretim üyelerinden Prof.Dr. Muhlis Özkan idi. Fakültemiz B Blok Uğur Mumcu salonunda saat 14:00’de gerçekleşen söyleşiye; Fakültemiz dekanı Prof.Dr. Salih Çepni, Anabilim Dalı Başkanımız Prof.Dr. Zehra Özdilek, Kariyer planlama dersinin öğretim elemanı Prof.Dr. Nermin Bulunuz, Fen Bilgisi Eğitimi Anabilim Dalı öğretim üyelerinden Doç.Dr. Dilek Zeren Özer, Doç.Dr. Mehmet Demirbağ, Arş. Gör. H. Azize Malay Fakültemizin diğer anabilim dallarınında görev yapan öğretim üyelerinden  Prof.Dr. Adem Uzun, Doç.Dr. Sabri Becerikli ve Dr. Öğretim Üyesi Semanur Güngör katılmışlardır. Hocamızın gerçekleştirdiği söyleşiye Fen Bilgisi ve Matematik Eğitimi Anabilim dalında öğrenim gören çoğu birinci sınıf olmak üzere, 2. ve 3. sınıf öğrencileri de katılmışlardır.

Haber Tarihi : [29-Kas-2022]

Haber Görüntüleme : [1.463]