THY İndirimi ve Bagaj Hakkı

THY İNDİRİMİ ve BAGAJ HAKKI

Erasmus öğrenci ve personel hareketliliklerine seçilen/seçilecek tüm yararlanıcılarımız 2024 yılı içerisinde Türk Hava Yolları ile gerçekleştireceği yurt dışı uçuşlarında yakıt ve vergiler hariç net bilet fiyatı olan “baz ücret” üzerinden %15 oranında bilet indirimi ve 40 kg bagaj hakkına sahip olabilecektir.

Kampanya, yurt dışına çıkış ve yurt dışından dönüş için kullanılacak iç aktarma uçuşları dâhil olmak üzere tüm biletleri kapsamaktadır. Çift yönlü ve tek yönlü bilet alımlarını içeren kampanyada, tek yönlü bilet alımlarında Türkiye’den yurt dışına gidilen havalimanı ile yurt dışından Türkiye’ye dönülen havalimanı birbirinden farklı olduğu durumlarda da aynı şekilde indirimler geçerlidir.

Hareketliliklere seçilen/seçilecek yararlanıcılarımız, Türkiye Ulusal Ajansı Erasmus Başvuru Portalı üzerinden "Kabul" olarak ilan edildikten sonra portal üzerinden "THY İndirim Kodu" sekmesinden kod alabilecektir. Portal üzerinden indirim kodu alınmadan satın alınan biletlere indirim ve/veya bagaj hakkı tanınmamaktadır. İndirim ev bagaj hakkından faydalanmak için önce portaldan kod alınmalı, daha sonra THY'den bilet alınmalıdır.
 

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Güncel Duyurular

İçerik Ekleme Tarihi : [09-Ara-2023 16:37]

İçerik Son Değişiklik Tarihi : [09-Ara-2023 16:37]

Duyuru Görüntüleme : [1.466]