EĞİTİM FAKÜLTESİNDE EPDAD SEMİNERİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Fakültemizde başlatılan akreditasyon çalışmalarına katı sağlamak amacıyla, EPDAD (Öğretmenlik Eğitim Programları ve Akreditasyon Derneği) akreditasyon süreci ve akreditasyon sürecinde EPDAD Ofisi ve fakülte koordinasyonu konularında bölüm ve anabilim dalı başkanlarımız ile fakülte akreditasyon kurulu üyelerimizi bilgilendirmek üzere 16.09.2020 tarihinde fakültemiz Uğur Mumcu Salonunda bir seminer gerçekleştirildi. Rektörümüz Prof. Dr. Saim KILAVUZ ve Dekanımız Prof. Dr. Salih ÇEPNİ’nin konuşmalarının ardından EPDAD Yönetim Kurulu Başkanı Prof.Dr.Cemil ÖZTÜRK tarafından EPDAD akreditasyon süreci, pandemi döneminde akreditasyon süreci ve YÖK’ün Eğitim Fakültesi öğretim programlarının yetki devrinin akreditasyon sürecine yansımaları gibi güncel konular hakkında katılımcılar bilgilendirildi. Ardından EPDAD Müdürü Uzman Şafak OĞUZ tarafından akreditasyon sürecinde EPDAD Ofisi ve fakülte koordinasyonu hakkında katılımcılara açıklamalar yapıldı. Akreditasyon sürecinde olan anabilim dallarımızın akreditasyon kurulu üyelerinin soruları ile toplantı son buldu.

Haber Tarihi : [21-Eyl-2020]

Haber Görüntüleme : [1.773]