Eğitim Fakültesi Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Ana Bilim Dalı Öğrencilerimizin Başarısı

Öğrencilerimiz Cansu KUŞÇU ve Özlem Nida DİZEN, 15–16 –17 Eylül tarihlerinde Ankara TED Üniversitesinde, Türk PDR Derneği tarafından gerçekleştirilen 18. Ulusal PDR Öğrencileri Kongresine katılmışlardır. Öğrencilerimizden Cansu KUŞÇU, iki sözlü bildiri ile katıldığı bu kongrede, “Afet Sonrası Üniversite Öğrencilerinin Psikolojik Sağlamlık ve Mutluluk Düzeyinin Doomscrolling Üzerine Etkisi” başlıklı çalışmasıyla  birinci olmuş ve “Türk PDR Derneği Genç Araştırmacı Ödülü”ne layık görülmüştür. Öğrencilerimiz,  12–13 Ekim tarihlerinde Eskişehir Anadolu Üniversitesinde gerçekleştirilen 11. Üniversiteler Psikolojik Danışma ve Rehberlik Sempozyumuna da katılmış ve burada da iki sözlü bildiri sunmuşlardır. Öğrencilerimizin çabalarını takdir eder, başarılarının devamını dileriz.

Haber Tarihi : [02-Kas-2023]

Haber Görüntüleme : [778]