Etkinlik : Teknolojinin Geleceği: Yapay Zeka

Etkinlik Yeri : Bursa Merinos AKKM- Hüdavendigar Salonu 600 Kişilik


Etkinlik Başlangıç Tarihi : 18-02-2024


Etkinlik Bitiş Tarihi : 18-02-2024

Etkinlik Başlangıç Saati : 12:00


Etkinlik Bitiş Saati : 18:00


Etkinlik Açıklama :

Yapay zeka, hayata, iş dünyasına, eğitime ve küresel perspektifimize önemli ölçüde etki eden bir dönüşüm sürecine öncülük etmektedir. Ülkeler, toplumlar, üniversiteler, eğitim kurumları, güvenlik birimleri ve diğer kuruluşlar, yapay zekânın toplumlar üzerindeki etkilerini, hayatımıza katacağı değerleri, değişim ve dönüşümün toplumsal yansımalarını, dijitalleşen dünyamızda ortaya çıkan fırsatları ve tehditleri anlamak ve yönetmek için bu teknolojik gelişmeleri yakından takip etmektedirler.

Yapay zeka, günümüzde birçok sektörde büyük potansiyel taşımaktadır. Makine öğrenimi, bilgisayar görüşü ve doğal dil işleme gibi yetenekler sayesinde şirketler, verileri kullanarak süreçleri otomatikleştirip ve daha iyi kararlar alabilmektedirler. Bu alanın gelişmeleri, dünya genelinde yatırımların artmasına ve teknolojinin hızla ilerlemesine yol açmaktadır. Yapay zeka, geleceğimizi şekillendiren bir alan olmaya devam ederken ve bu konuda bilinçli adımlar atmamız gerekmektedir.

Bu bağlamda, Teknolojinin Geleceği: Yapay Zeka Konferansı, birbirinden değerli alanında uzman isimlerin katkılarıyla gerçekleşecektir. Konferans, “Yapay Zeka: Ütopya mı? Distopya mı?” sorusundan yola çıkarak güncel çalışmaları paylaşmayı, karşılaşılan sorunları tartışmayı ve eğitim ile diğer alanlardaki yeni fikirleri ele almamızı amaçlamaktadır. Yapay zeka alanındaki bu önemli etkinlik, teknolojinin geleceğini şekillendiren bir platform olacaktır. Yapay Zekâ alanında güncel çalışmaları paylaşmak, karşılaşılan sorunları, eğitim ve diğer alanlardaki yeni fikirleri tartışmak amacıyla yapılan bu konferans birbirinden değerli alanında uzman isimlerin katkılarıyla gerçekleşecektir.

Konferans Hedef Kitlesi: Yapay zekâ ile ilgilenen tüm akademisyenler, araştırmacılar, profesyoneller, öğrenciler ve bu alana ilgi duyan herkes.


Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Tüm Etkinlikler

Etkinlik Tarihi : [18-Şub-2024]

Etkinlik Görüntüleme : [297]