FORMASYON MAZERET SINAV DUYURUSU

* Mazeret Sınav hakka isteyen Formasyon öğrencilerimiz Eğitim Fakültesi Dekanlığına hitaben (A4 kağıdına) dilekçe yazarak ekinde ukey sisteminden kaynaklanan ekran görüntüsüyle beraber ogr.uludag.edu.tr uzantılı e-posta adreslerinden, egtogis@uludag.edu.tr e-posta adresine mail atmaları gerekmektedir. Dilekçeler imzalı olacak, imzalı olmayan dilekçeler işleme alınmayacaktır.

* Mazeret sınav hakkı için başvuruda bulunacak öğrencilerimiz  en son  20 KASIM 2020 Cuma günü mesai bitimine kadar mail atmaları gerekmektedir.

* Sınav çakışmasıyla ilgili mazeret sınav hakkı isteyen öğrencilerimiz yayımlanan dilekçe örneğini doldurarak (Dilekçe örneği için tıklayınız.)  doldurarak mail atmaları gerekmektedir.

* Mazeret sınav hakkı kazanan öğrencilerimizin listesi 27 Kasım 2020 tarihinde Web sayfasında ilan edilecektir.

* Mazeret sınavları 07-09 Aralık 2020 tarihleri arasında yapılacaktır

Anasayfaya Dön Güncel Duyurular