BİTUAM’ın Bilimsel Komitesi ve Destekleyen Kurumları arasında yer aldığı “Uluslararası Tüketici ve Duyusal Bilimler Konferansı – CONSENSE 2024” İstanbul Teknik Üniversitesi ev sahipliğinde 2-3 Ekim 2024’de İstanbul’da düzenlenecektir
 BİTUAM’ın Bilimsel Komitesi ve Destekleyen Kurumları arasında yer aldığı  “Uluslararası Tüketici ve Duyusal Bilimler Konferansı – CONSENSE 2024” İstanbul Teknik Üniversitesi ev sahipliğinde 2-3 Ekim 2024’de İstanbul’da düzenlenecektir

BİTUAM’ın Bilimsel Komitesi ve Destekleyen Kurumları arasında yer aldığı  “Uluslararası Tüketici ve Duyusal Bilimler Konferansı – CONSENSE 2024” İstanbul Teknik Üniversitesi ev sahipliğinde 2-3 Ekim 2024’de İstanbul’da düzenlenecektir

Dünyanın kaynaklarını yönetmek ve büyüyen bir nüfus için sağlıklı ve sürdürülebilir beslenme sağlamak, insanlığın geleceği için kritik önem taşımaktadır. Gıda Bilimi ve Teknolojisi ile Duyusal Değerlendirme Bilimi bu hedefe ulaşmada kilit rol oynamaktadır. Tüketici davranışlarının sürekli değişmesi ve giderek bilinçli hale gelmesiyle birlikte markalar, piyasaya yeni ürün sunmadan önce ölçüm yaptırmaya başlamıştır. Bu kapsamda, insanların yiyecek ve içeceklere tepkilerini beş duyularını kullanarak ölçen, çok disiplinli bir alan olan duyusal bilimler önem kazanmıştır.

Bu kapsamda, Karma Grup ile İstanbul Teknik Üniversitesi 2-3 Ekim 2014 tarihinde İstanbul Teknik Üniversitesi'nin (İTÜ) Süleyman Demirel Kültür Merkezi'nde “Uluslararası Tüketici ve Duyusal Bilimler Konferansı – CONSENSE 2024”nı düzenlemektedir.

Konusunda uzman seçkin ulusal ve uluslararası uzmanların katılacağı, özel sektörden değerli isimlerin inovasyon stratejilerini aktaracağı CONSENSE 2024’ün Bursa Uludağ Üniversitesi Bilim ve Teknoloji Uygulama ve Araştırma Merkezi (BITUAM) olarak Bilimsel Komitesinde ve Destekleyen Kurumları arasında yer aldığını paylaşmaktan büyük memnuniyet duymaktayız.

Bildiri özetlerinin son gönderim tarihi 31 Ağustos 2024 olup detaylı bilgi için  https://www.consense2024.com/ adresini takip ediniz.

The International Consumer and Sensory Sciences Conference, hosted by İstanbul Technical University, will be held on October 2-3 2024 to share the latest research and discoveries in consumer behaviour and sensory sciences. Technical Teams of Bursa Uludag University Science and Technology Application and Research Centre (BİTUAM) is among the Scientific Committee Members. BITUAM is also among the Supporting Organization of CONSENSE 2024, where distinguished national and international experts in their fields will participate and executives from the private food sectors will convey their innovation strategies.

We cordially invite you to submit your papers for the conference from https://www.consense2024.com/en .  The deadline for online paper submission is August 31, 2024. 

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Güncel Haberler Haber Arşiv

Haber Tarihi : [03-May-2024]

Haber Görüntüleme : [86]