Haber Arşiv
NoHaber BaşlığıHaber Tarihi
#1.23-Nis-2024
#2“BİTUAM, Biyoaktif Bileşenlerce Zengin Meyvelerde Muhafaza Tekniklerini Geliştiren ve Sürdürülebilir Tarımı Destekleyen Projeler Geliştiriyor”19-Nis-2024
#3BİTUAM’ın TÜBİTAK 2209-A Projesi Başarıları05-Nis-2024
#4BİTUAM Kalite Komisyonu “Çevre Bilimi ve Teknolojileri Birimi-Koku Laboratuvarı” için ISO 17025 Hazırlık Çalışmalarına Hız Kesmeden Devam Ediyor...27-Mar-2024
#5BİTUAM Teknik Ekibi “FOODEX JAPAN 2024" Fuarına Katılım Sağlayarak Gıda Endüstrisindeki Yenilikleri Takip Ediyor...26-Mar-2024
#6BİTUAM Teknik Ekibi Proses Analizi ve Optimizasyonuna Yönelik Çalışmalar için Yetkinliğini Artırıyor…21-Mar-2024
#7.18-Mar-2024
#8''BİTUAM, Bursa'nın Meyvelerinde Sürdürülebilir Gelecek ve Coğrafi Orijin Belirlemede Değer Yaratmaya Devam Ediyor...'14-Mar-2024
#9BİTUAM Paydaş Ziyaretlerine Devam Ediyor06-Mar-2024
#10BİTUAM, 'BTSO Gıda ve Paketli Ürünler Konseyi' ve ‘Güvenilir Gıda Projesi'nin paydaşı olarak çalışmalarına devam ediyor.15-Şub-2024
#11BUÜ BİTUAM ANALİZ ve HİZMET FİYAT LİSTESİ - - Ocak 202417-Oca-2024
#12BİTUAM Ekibi Yaşam Boyu Öğrenme Kapsamında Uluslararası Projelerin Etkinliklerinde Yer Almaya Devam Ediyor.19-Kas-2023
#13.10-Kas-2023
#14CUMHURİYETİMİZİN 100.YILI KUTLU OLSUN29-Eki-2023
#15''BİTUAM Bursa Gıda Dinamikleri ile İşbirliklerini Güçlendiriyor...''19-Eki-2023
#16''BİTUAM Laboratuvar Koordinatörü Doç.Dr. Senem KAMİLOĞLU BEŞTEPE Dünyanın En Başarılı Bilim İnsanları Listesine Girmeye Hak Kazandı.''11-Eki-2023
#17''BİTUAM kalite çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor…''06-Eki-2023
#18''BİTUAM endüstriyel ortamda IQF yöntemiyle dondurulmuş turunçgillere ait çalışmalarının sonucunu uluslararası seçkin dergilerde yayınladı.''04-Eki-2023
#19''BİTUAM Bursa’ da Yeşil Gastronominin gelişmesine destek vermeye devam ediyor...''20-Eyl-2023
#20ACI KAYBIMIZ...05-Eyl-2023