Lisansüstü Mezunlarımız
 Lisansüstü Mezunlarımız

Dr. Duygu Demiröz

Doktora Öğrecimiz Duygu Demiröz "Batı Çiçek Tripsi Frankliniella occidentalis (Pergande) (Thysanoptera:Thripidae) Popülasyonlarının Farklı İnsektisit Gruplarına Karşı Direnç Durumunun Araştırılması" konulu Doktora tezini Prof. Dr. Nabi Alper KUMRAL danışmanlığında başarı ile tamamlayarak mezun olmuştur.

 

Zir. Yük. Müh. Meriç Usta

Yüksek Lisans Öğrecimiz Meriç Usta "Toprağa Uygulanan Bazı İnsektisit, Herbisit ve Fungusitlerin Entomopatojen Nematodlar, Heterorhabditis bacteriophora ve Steinernema feltiae'nin Yerel İzolatlarının Yönelim ve Yayılımına Etkisi" konulu Yüksek Lisans tezini Prof. Dr. İsmail Alper SUSURLUK danışmanlığında başarı ile tamamlayarak mezun olmuştur.

 

Dr. Tadesse Kebede Dabsu

Doktora Öğrecimiz Tadesse Kebede Dabsu "Bazı entomopatojen fungus izolatlarının domates güvesi Tuta absoluta (Meyrick) [Lepidoptera: gelechiidae]) larvalarına karşı etkinliğinin belirlenmesi" konulu Doktora tezini Prof. Dr. Orkun Barış KOVANCI danışmanlığında başarı ile tamamlayarak mezun olmuştur.

 

Dr. Vital Kwizera

Doktora Öğrecimiz Vital Kwizera "Bazı bitki ekstraktlarının termitler üzerine etkileri" konulu Doktora tezini Prof. Dr. Nimet Sema GENÇER danışmanlığında başarı ile tamamlayarak mezun olmuştur.

 

Zir. Yük. Müh. Aydan Doğan Küçük

Yüksek Lisans Öğrecimiz Aydan Doğan Küçük "Entomopatojen nematod Heterorhabditis bacteriophora HBH hibrit irkinin in vivo ve in vitro üreti̇m sonrası konukçu arama davranişlarinin araştırılması" konulu Yüksek Lisans tezini Prof. Dr. İsmail Alper SUSURLUK danışmanlığında başarı ile tamamlayarak mezun olmuştur.

 

Zir. Yük. Müh. Ecem Ezgi Arabacı

Yüksek Lisans Öğrecimiz Ecem Ezgi Arabacı "Heterorhabditis bacteriophora HBH hibrit ırkının in vivo ve in vitro üretim sonrası toprağa uygulanan bazı pestisitlere karşı dayanıklılıklarının araştırılması" konulu Yüksek Lisans tezini Prof. Dr. İsmail Alper SUSURLUK danışmanlığında başarı ile tamamlayarak mezun olmuştur. 

 

Dr. Pınar Hephızlı Göksel

Doktora Öğrecimiz Pınar Hephızlı Göksel "Yerli bir Amblyseius swirskii (Athias-Henriot) (Acari: Phytoseiidae) popülasyonunun farklı sebze türlerinde ikinoktalı kırmızıörümcek, [Tetranychus urticae Koch (Acari: Tetranychidae)]'e karşı kullanılma potansiyelinin belirlenmesi" konulu Doktora tezini Prof. Dr. Nabi Alper KUMRAL danışmanlığında başarı ile tamamlayarak mezun olmuştur.

 

Zir. Yük. Müh. Çetin Oylum

Yüksek Lisans Öğrecimiz Çetin Oylum "Domates pas akarı ile beslenen Neoseiulus californicus (McGregor) (Acari: Phytoseiidae)'un laboratuvar ve sera koşullarında biyolojisi üzerine araştırmalar" konulu Yüksek Lisans tezini Prof. Dr. Nabi Alper KUMRAL danışmanlığında başarı ile tamamlayarak mezun olmuştur. 

 

Zir. Yük. Müh. Anıl Aksoy

Yüksek Lisans Öğrecimiz Anıl AKSOY "Domates pas akarı ile beslenen Amblyseius swirskii (Athias-Henriot)(Acari:Phytoseiidae)'nin biyolojisi üzerine araştırmalar" konulu Yüksek Lisans tezini Prof. Dr. Nabi Alper KUMRAL danışmanlığında başarı ile tamamlayarak mezun olmuştur. 

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Güncel Haberler Haber Arşiv

Haber Tarihi : [28-Şub-2024]

Haber Görüntüleme : [190]