Toplumsal Katkı Faaliyetleri
 Toplumsal Katkı Faaliyetleri

Ulusal Kanser Haftası

Bursa'da İl Sağlık Müdürlüğü'nün düzenlediği 2.4.2024 tarihli "Ulusal Kanser Haftası" etkinlikleri kapsamında  Sayın Hocamız Prof. Dr. N. Alper KUMRAL “Beslenme Kaynaklı Toksikolojik Riskler: Pestisit Kalıntıları” başlıklı sunumu ile tüketicileri bilgilendirdi.

 

 

İznik İlçesi Üretici Toplantısı

İznik ilçesi üreticilerinin bilgilendirilmesi amacıyla "Bitkisel Üretimde Pestisit ve Gübre Kullanımında Dikkat Edilmesi Gerekenler" temalı 7.3.2024 tarihinde gerçekleştirilen toplantıda Sayın Hocalarımız Prof. Dr. N. Alper KUMRAL ve Doç Dr. Himmet TEZCAN İznik ilçesi üreticileri ile bir araya geldi.

  

 

Çevre ve İnsan Sağlığı Açısında Pestisit Sorunu ve Çözüm Önerileri

Tarımda pestisit kullanımı bilincini arttırmak amacıyla BUSİAD tarafında gerçekleştirilen "Çevre ve İnsan Sağlığı Açısında Pestisit Sorunu ve Çözüm Önerileri" isimli konferansa Sayın Hocamız Prof. Dr. Nabi Alper KUMRAL konuşmacı olarak katılım gerçekleştirmiştir.

 

Pestisitlerin insan sağlığına etkileri

Bursa ili Kanser Hastalıkları Danışma Kurulunda Sayın Hocamız Prof. Dr. Nabi Alper KUMRAL tarafından “Pestisitlerin insan sağlığına etkileri” hakkında bilgilendirme sunumu gerçekleştirildi. Üretici koşullarında pestisit uygulama hatalarına vurgu yapıldı.

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Güncel Haberler Haber Arşiv

Haber Tarihi : [27-Ara-2023]

Haber Görüntüleme : [321]